JOM KLIK-KLIK

KASPERSKY INTERNET SECURITY 2010 MURAH!!! (UNREG)

Salam semua. Terbuka,malah dialu-alukan kepada sesiapa yang ingin menggunakan perisian Kaspersky Internet Security (KIS) 2010, anda boleh membeli Activation Key dengan harga serendah RM 35(1 KEY FOR 1 PC) sahaja.

KINI,anda tidak perlu lagi pergi ke kedai pc dan tabur duit RM 80@90 ringgit semata-mata untuk mendapatkan 1 Activation Key yang original. Anda tidak perlu risau, key yang di jual ini adalah 100% ORIGINAL!!!.

Untuk pengetahuan anda semua, key yang dijual ni merupakan UNREGISTERED. Ape itu UNREGISTERED? Ok. Macam ni. Key yang UNREGISTERED bermaksud anda bole menyimpan key ini selama mana yang anda inginkan TETAPI tetap SAH(VALID).

Berbanding REGISTERED, key tersebut telah pun didaftarkan dan hanya boleh bertahan selama 30hari dari tarikh pendaftaran. Ini bermakna, jika key yang dah didaftarkan itu tidak digunakan selepas 30hari, ia tetap dikira sebagai telah digunakan walaupun belum di gunakan pada mana-mana komputer atau laptop. UNREGISTERED ni untung kan?


Berikut adalah senarai harga

KIS2010/2011 1user 1year = RM35

KIS2010/2011 3users 1year = RM55

(HARGA MUNGKIN DINAIKKAN PADA BILA-BILA MASA)


Harga ini teramatlah berbaloi dan semua orang mampu membelinya. Kenapa kita susah-susah untuk beli kaspersky key yang mahal-mahal di kedai? Ape yg diperlukan hanya ACTIVATION KEY SAHAJA,bukannya kotak dan cd sedangkan kita boleh dapatkan installer yang PERCUMA dengan harga Activation Key yang lebih murah disini.Kebaikan KIS2010


* Keeps your money and identity safe Improved!

* Protects against bank account fraud

* Safeguards against online shopping threats

* Allows questionable applications and websites

to be run in 'Safe Run Mode' New!

* Cybercriminals won’t hijack your PC or Netbook

* Family protection from on-line predators

* Your files won’t be ruined by hackers Improved!

* Keeps your PC or Netbook running smoothly

* Safer Wi-Fi connections

* Two way personal firewall


p/s: diambil dari web (Kaspersky)


Klik (SINI) untuk maklumat lanjut tentang Kaspersky Internet Security 2010/2011.MACAM MANA NAK DOWNLOAD?


Sila klik link di bawah untuk memuat turun installer Kaspersky Internet Security 2010/2011


(KASPERSKY INTERNET SECURITY)SELAMAT MENDOWNLOADMACAM MANA NAK BELI ACTIVATION KEY?1. Hubungi atau sms saya(email pun boleh)untuk bertanya stok KIS 2010 ada atau tidak.


2. Bayar ke akaun bank saya(no akaun bank akan diberi setelah anda benar-benar setuju untuk membeli).


3. Setelah membuat pembayaran, hubungi atau sms saya untuk memberitahu anda telah masukkan/bank in kan duit ke dalam akaun saya BERSERTA MASA,TEMPAT,JUMLAH dan EMAIL YANG TEPAT.


4. Sekiranya anda membuat pembayaran melalui maybank2u,anda dikehendaki menghantar butiran transaksi ke e-mail saya untuk pengesahan.


5. Activation Key akan dihantar ke email anda(di dalam email saya sertakan sekali panduan untuk activate key anda).Hubungi saya : 017-9111948 (Hazwan)

Email : penutup_tin@yahoo.comAMARAN!!! SEBARANG KESILAPAN TENTANG PENGAKTIFAN KEY ATAU PEMBERIAN EMAIL YANG SALAH DITANGGUNG OLEH PEMBELI.


P/S: SAYA HANYA PENJUAL ACTIVATION KEY. JADI, SEBARANG MASALAH YANG BERKAITAN DENGAN PC/LAPTOP ANDA BUKAN TANGGUNGAN SAYA. HARAP MAKLUM

No comments:

Post a Comment